Hvad skal vi bruge coaching med heste kurser til?

Det kan vi bruge i mange situationer – en rigtig god ide er at bruge det – når du har gået i lang tid og sagt hvis det bare kunne være sådan ….. og snart blive……..

Nogen vil tro, at hestene bare går rundt som de plejer ude i folden, men tro mig; de giver en hel masse læring fra sig. Fra naturen`s side er det et flugtdyr, de reagerer hurtigt, og opfanger de skjulte signaler.

Heste`s øjne er placeret på hovedet, så de kan se til siderne også, uden skulle dreje hovedet. Når en gruppe mennesker deltager i hesteassisteret coaching, har heste overblik, kan overskue meget på en gang i deltagernes kropssprog.

Deres ører sidder, så de kan drejes rundt – uden de behøver at skulle flytte sig. I en hesteflok kommunikerer hestene med kropssproget – de bruger deres instinkt – guider derfor deltagere på en hensigtmæssig måde.

Jeg kan selv huske, da jeg startede på at træne i det – vi havde en øvelse – hvor vi var flere, der skulle have noget til at lykkedes. Jeg stod bagerst, og må indrømme jeg ikke var så fokuseret. Måske kender I det selv, hvor vi som mennesker en gang imellem, ”kommer til” at lade som om.

En af de heste der var med, kom hen og blev ved med at puffe til mig med sin mule – her kan man selv vælge om man vil tolke det som den vil bare snakke, eller den ville have mig til at være fokuseret på det vi var igang med. Jeg ved, at jeg den dag ikke var så fokuseret – jeg blev ihvertfald afledt, og var mere med i øvelsen efterfølgende.

Prøv det – få ændret på situationen, så du ikke går og falder tilbage og tænker; hvorfor kan jeg ikke komme igang med det jeg allerhelst vil. Få gang i processen via hesteassisteret coaching.

Der er mulighed for at arrangere coachingkurser med heste  indendørs i et ridehus og eller på en ridebane eller i en fold/mark udendørs i naturen – gerne med bestilling i god tid – så det kan arrangeres udfra ønsket geografi.