Referencer

Referencer på coaching med heste vil altid blive individuelle referencer – udtalelserne vil være forskellige. Selvom f.eks 2 personer til en individuel coaching med heste eller 2 grupper ved en teambuilding arbejder udfra samme emne vil det aldrig blive samme resultat. Der vil løbende blive opdateret på siden her

DYREVENNEN

Coach Karin Green fra Viby Sj. fortæller om dagens øvelse, da en buttet, sort pony maser hovedet ind over skulderen på en af deltagerne i kredsen… Tryk på billedet for at læse mere.

Heste heler

FYENS STIFTSTIDENDE

Hestes reaktioner på mennesker kan lære os noget om os selv – og vores kolleger. Fyens Stiftstidende fik lov at overvære en af tidens teambuildingtrends: Hvordan heste bruges som værktøj til personlig udvikling… Tryk på billedet for at læse mere.

fyens stifttidende reference med tilhørende pdf

LANDLIV

Hvordan skulle vi kunne lære noget af heste??? ‐ Et anderledes netværksmøde… Tryk på billedet for at læse mere.

Billede af en reference

Hejrede
Friluftsgård

Hestecoach Karin Green og hestekyndig Suzanne Nielsen gav os opgaver, som bl.a. satte tålmodighed, beslutsomhed og lederegenskaber på prøve. Nogle opgaver blev løst individuelt med 2 personer på banen, andre skulle løses parvis eller som gruppe… Tryk på billedet for at læse mere.

Billede af reference
Jeg kom ret hurtigt til at opfatte hestene som en slags partnere og det var især fantastisk at opleve, hvordan de ligesom gik ind i de roller, som mine problemstillinger krævede.
At hestens instinkt spejler mit ubevidste instinkt
og dermed fortæller, hvem jeg er, forstod jeg i løbet af det kvarter;
den og jeg lavede vores øvelse sammen.
Niels Vandrefalk
Det var en utrolig stærk og dyb oplevelse,
der har sat sine spor i mig –
det fik åbnet mine øjne endnu mere for og øget
min bevidsthed om mine styrker!
Kan kun anbefales på det varmeste!