Jeg er udekørende konsulent og lejer heste hos samarbejdspartnere til opgaverne i forhold til coaching med heste. (Der kan bestilles Coaching med Heste til individuelle priser i hele Danmark – holder dog til på Sjælland i Roskildeområdet).

Har du selv hest/heste eller kender en der har, er det også muligt at inkludere dem i coachingmedheste. Jeg kan arbejde med alle de heste, som jeg finder egnet til opgaverne ,  som assistenter i coachingmedheste – så kontakt mig i forhold til evt. tvivl herom.

Trods det at jeg absolut ingen erfaring havde med heste fik jeg en fantastisk oplevelse i forbindelse med coaching med heste. Jeg følte mig med det samme 100% tryg ved hestenes nærvær og er ikke et øjeblik i tvivl om at de på meget nænsom måde var i stand til at aflæse mit kropssprog. Samtidig blev jeg guidet af min coach.
Sessionen gav svar på min problemstilling og klare valgmuligheder; som jeg ikke kunne ønske mig bedre. Jeg kan på alle måder stå inde for Karin Green`s meget erfarne, varme og kærlige måde at arbejde med mennesker og heste på.
Ingerlise B. Rasmussen
At hestens instinkt spejler mit ubevidste instinkt
og dermed fortæller, hvem jeg er, forstod jeg i løbet af det kvarter;
den og jeg lavede vores øvelse sammen.
Niels Vandrefalk
Jeg kom ret hurtigt til at opfatte hestene som en slags partnere og det var især fantastisk at opleve, hvordan de ligesom gik ind i de roller, som mine problemstillinger krævede.
Tusind tak for en helt særlig oplevelse sammen med hestene.
Vi var begge ”høje” efterfølgende og har forsøgt at delagtiggøre det for resten af familien
i vores coaching på bedste vis, men følelsen opnås jo kun ved at afprøve det selv.
Vi kommer snart igen;)