Hvad skal vi bruge hesteassisteret coaching til?

Det kan vi bruge i mange situationer – en rigtig god ide er at bruge det – når du har gået i lang tid og sagt hvis det bare kunne være sådan ….. og snart blive……..

Nogen vil tro at hestene bare går rundt som de plejer ude i folden, men tro mig de giver en hel masse læring fra sig. Fra naturen`s side er det et flugtdyr, de reagerer hurtigt, og opfanger de skjulte signaler.

Heste`s øjne er placeret på hovedet, så de kan se til siderne også, uden skulle dreje hovedet. Når en gruppe mennesker deltager i hesteassisteret coaching, har de overblik, kan overskue meget på en gang i deltagernes kropssprog.
Deres ører sidder så de kan drejes rundt – uden de behøver at skulle flytte sig. I en hesteflok kommunikerer hestene med kropssproget – de bruger deres instinkt, guider deltagere med deres instinkt på en hensigtmæssig måde.

Jeg kan selv huske, da jeg startede på at træne i det – vi havde en øvelse – hvor vi var flere der skulle have noget til at lykkedes. Jeg stod bagerst, og må indrømme jeg ikke var så fokuseret. Måske kender I det selv, hvor vi som mennesker en gang imellem, ”kommer til” at lade som om. En af de heste der var med, kom hen og blev ved med at puffe til mig med sin mule – her kan man
selv vælge om man vil tolke det som den vil bare snakke, eller den ville have mig til at være fokuseret på det vi var igang med. Jeg ved at jeg den dag ikke var så fokuseret – jeg blev ihvertfald afledt, og var mere med i øvelsen efterfølgende.

Prøv det – få ændret på situationen så du ikke går og falder tilbage og tænker hvorfor kan jeg ikke komme igang med det – få gang i processen med Coaching med Hestene.